vendredi 28 mai 2010

«Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ»


1ο καρέ: Είναι βράδυ και βλέπουμε ένα παιδικό δωμάτιο όπου κοιμάται ένα αγοράκι. Το κρεβάτι του βρίσκεται στην κάτω γωνία αριστερά στο καρέ και στην πάνω δεξιά γωνία υπάρχει ένα bubble που μας δείχνει το όνειρο του παιδιού. Μέσα στο bubble βλέπουμε τρείς πλανήτες στο διάστημα: τον πλανήτη γη, τον πλανήτη «φτώχεια» (ζωγραφισμένος γκρι και με το όνομά του γραμμένο πάνω με μαύρα γράμματα) και τον πλανήτη «ελπίδα»(ζωγραφισμένος με το χρώμα της ελπίδας, το φωτεινό πράσινο και με το όνομά του γραμμένο με άσπρο χρώμα). Οι πλανήτες «φτώχεια» και «ελπίδα» διακρίνονται καθαρά, ενώ η γη βρίσκεται στο βάθος της εικόνας του bubble.

2ο καρέ: Γίνεται ζουμ στο όνειρο- bubble και βλέπουμε ξεκάθαρα πια τους πλανήτες προσωποποιημένους, με μάτια, μικρά χέρια και πόδια. Βλέπουμε τους δύο πλανήτες να είναι έτοιμοι να παλέψουν μεταξύ τους για το ποιος θα κατακτήσει τη γη.
«Φτώχεια»: Η γη είναι δική μου!
«Ελπίδα» : Δε θα σε αφήσω να καταστρέψεις τη γη!
«Φτώχεια»: Ας παλέψουμε, λοιπόν!

3ο καρέ: Πάλι βλέπουμε στο περίγραμμα του καρέ το bubble. Οι δυο πλανήτες παλεύουν. Στην εικόνα «φαίνονται» ήχοι της πάλης.

4ο καρέ: Στην εικόνα βλέπουμε πάλι το πρόσωπο του παιδιού, χαμογελαστό πλέον, που ονειρεύεται, και σε ένα bubble τον πλανήτη «ελπίδα» να έχει δώσει μπουνιά στον πλανήτη «φτώχεια»(το χέρι της «ελπίδας» φαίνεται τεντωμένο προς τον πλανήτη «φτώχεια»), ο οποίος έχει γίνει θρύψαλα και το όνομα που είχε ως λεζάντα πάνω του έχει σπάσει στα δύο.

Όνομα ομάδας: 4ΜΑΤ
Μέλη ομάδας: Φανή Ζαχαροπούλου (41070080)
Μαρία Κουρούσια (41070057)
Ελευθερία Νικολούζου (41070075)
Φωτεινή Τσερώνη (41070029)
Πηνελόπη Χρυσανθακοπούλου (41070011)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire