mercredi 12 mai 2010

Τελική Εργασία Εξαμήνου

Τελική Εργασία Εξαμήνου:

Δημιουργία έντυπης διαφημιστικής καταχώρησης σε μορφή comics με θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας στο πλαίσιο του ανοιχτού διαγωνισμού που διοργανώνουν τα Ηνωμένα Έθνη. Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε εδώ: http://www.wecanendpoverty.eu/

Σε ομάδες συγγραφή δημιουργικού σεναρίου το οποίο θα συνοδεύεται από κάποια πρόχειρα visuals- δηλαδη οπτικά στοιχεία (είτε περιγραφικά, είτε με πολύ απλές εικόνες). Το σενάριο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αναλυτικό και να φαίνεται ξεκάθαρα ο στόχος και το μήνυμά του. Μπορειτε να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να χρησιμοποιήσετε ότι στοιχείο θέλετε. Σκεφτείτε ότι ένα από αυτά τα σενάρια θα επιλεγεί - με ανοιχτή ψηφοφορία μέσω του blog μας- και θα εικονογραφηθεί από επαγγελματία εικονογράφο. Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγεί είναι: πρωτοτυπία, σαφήνεια στο μήνυμα, καλή αφήγηση, σωστή υπόδειξη ατμόσφαιρας και σκηνοθεσίας. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι θα εικονογραφηθεί σε μία σελίδα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρκετά περιεκτικό και όχι φλύαρο. Καλό θα είναι να φροντίσετε η ιστορία σας να ολοκληρώνεται σε 4 καρέ.

Στόχος μας είναι να υποβάλουμε επίσημη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε γνωστούς ήρωες και χαρακτήρες γιατί απαιτούν δικαιώματα και θα μας αποκλείσουν τη συμμετοχή.

Το deadline για να ανέβουν τα σενάρια στο blog είναι η Κυριακή 30 Μαϊου, προτείνω και συγκεκριμένη ώρα (8 το απόγευμα) για ευνόητους λόγους (καθώς το deadline για τη συμμετοχή μας είναι 15 Ιουνίου). Μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου θα πρέπει να έχει επιλεγεί το σενάριο εκείνο το οποίο θα εικονογραφηθεί για να προλάβουμε την προθεσμία.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire