jeudi 26 mai 2011

Snoopy and Met Life and Pepsi !

Ομάδα 3D : Μάρθα Σταφυλάκη,Κατερίνα Πλατή ,Κατσιφαράκη Ιωάννα.
Αν και δεν χρειάζονται συστάσεις ο snoopy είναι ο σκύλος του  Τσάρλι Μπράουν.Είναι εξαιρετικά έξυπνος και χαρακτηρίζεται από την έντονη φαντασία του. Αν και ποτέ δε μιλάει, τα λέει όλα με τις εκφράσεις του προσώπου του και τις σκέψεις του.Ο Σνούπι είναι παθιασμένος σε ότι κι αν κάνει, είναι πολυτάλαντος και γεμάτος φιλοδοξίες...Αποτέλεσε μια από τις πιο δημοφιλείς, με τη μεγαλύτερη επιρροή σειρά κόμικ της ιστορίας ξεκίνησε να εκδίδεται στις 2 Οκτωβρίου του 1950.
Η σειρά «Peanuts» με τον  γνωστό Snoopy, μετρά 17.897 «ταινίες» (comic stripes) στο ιστορικό της, ενώ συνολικά εκδόθηκε σε περισσότερες από 2.600 εφημερίδες και 75 χώρες.Πολλοί περιγράφουν την Peanuts ως «το πιο λαμπρό παράδειγμα μιας αμερικάνικης ιστορίας επιτυχίας στον τομέα των κόμικ».
Met life and peanuts
Εκτός από τη τεράστια επιτυχία και αγάπη που δέχθηκε από το κοινό του ,οι Peanuts και ο Snoopy χρησιμοποιήθηκαν από τις εταιρίες Metropolitan Insurance για περισσότερο από 20 χρόνια,δείχνοντας έμπρακτα πως τα κόμικς και η διαφήμιση δημιουργούν ένα φοβερό συνδυασμό.



 


Έτσι λοιπόν με τη συμβολή του σνούπι ,που θεωρείται σύμβολο του χιούμορ, σοφίας κατάφερε η εταιρεία να περάσει μηνύματα στους καταναλωτές και να εδραιωθεί στα μάτια τους,ύστερα από αυτή την πετυχημένη συνεργασία.Ακόμα μια πολυεθνική εταιρεία που χρησιμοποίησε τον Σνούπι και τα Peanuts ήταν η Pepsi .
pepsi & peanuts.


Για ακόμη μια φορά η συνεργασία απέδωσε καρπούς ..Η πετυχημένη καμπάνια της εταιρείας με το peanuts ήταν αρεστή από το κόσμο και εντυπώθηκε στο κοινό των καταναλωτών.Δυστυχώς οι καμπάνιες αυτές δραστηριοποιήθηκαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική και όχι στη χώρα μας ,αλλά παραμένουν μοναδικές και πετυχημένες.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire